fbpx

Naši brendovi

Stork IMES mesni proizvodi

Mesara Stork IMES ima dugu tradiciju proizvodnje kvalitetnih mesnih proizvoda u poslednjih dvadeset godina. Naš poslovni princip podrazumeva proizvodnju mesnih prerađevina visokog kvaliteta sa naših farmi, pa sa punim pravom kažemo da je reč o 100% domaćim proizvodima, što je garancija kvaliteta koja je prepoznata kod velikog broja potrošača.

Od Stork IMES proizvoda posebno izdvajamo debreciner kobasicu, dimljenu pečenicu, dimljeni vrat, juneću kobasicu, narodnu kobasicu, pečenu slaninu, pizza šunku, rolovanu plećku, zatim safaladu, tost narezak, triglavsku kobasicu i običnu i pileću viršlu.

Svi ovi proizvodi dostupni su na rafovima Plus Cash & Carry marketa u Kuli i Beogradu.

Stork bezalkoholni napitci

Naša sokara ima tradiciju staru gotovo 30 godina. Sve napitke kreiramo konstantno osluškujući tržište i potrebe naših potrošača. Tehnološki procesi koje primenjujemo su usklađeni sa najvišim standardima koji su važeći u najrazvijenijim zemljama Evrope i sveta.

Potrošači koji svakodnevno konzumiraju Stork napitke daju prednost našim proizvodima u odnosu na mnoge svetski pozicionirane brendove. To nam daje za pravo da kažemo da se Stork bezalkoholni napitci nalaze u samom vrhu tržišta, kako po svom kvalitetu, tako i po vernosti konzumenata.

Sve ove proizvode možete kupiti u Plus Cash & Carry marketima.