fbpx

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge sajta Plus Cash&Carry. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Korišćenje materijala i sadržaja ovog sajta bez dozvole vlasnika, smatraće se kršenjem autorskih prava i takva radnja podleže zakonskoj odgovornosti.

Plus Cash&Carry zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave.

Zaštita privatnosti:

Sajt Plus Cash&Carry poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta i stoga neće otkrivati niti distribuirati podatke korisnika trećoj strani osim u slučaju kršenja Uslova korišćenja i u slučaju odobrenja korisnika.

Društvene mreže:

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Mailing liste:

Sajt Plus Cash&Carry garantuje korisnicima i poseticima da će email adrese koje nam pošaljete putem forme za prijavu na mailing liste biti upotrebljene isključivo za slanje lifleta putem maila, nikako za druge promotivne svrhe, osim u slučaju ako korisnik sam potvrdi da želi i dodatne sadržaje. Takođe, podaci o korisnicima, odnosno email adrese neće biti zloupotrebljene niti ustupljene trećoj strani.

SMS liste:

Sajt Plus Cash&Carry garantuje korisnicima i poseticima da će brojevi telefona koje nam pošaljete putem forme za prijavu na SMS liste biti upotrebljeni isključivo za slanje kratkih obaveštenja putem SMS-a, nikako za druge promotivne svrhe, osim u slučaju ako korisnik sam potvrdi da želi i dodatne sadržaje. Takođe, podaci o korisnicima, odnosno brojevi telefona biti zloupotrebljene niti ustupljeni trećoj strani.

Za odjavu sa SMS liste pošaljite STOP PLUS CC na broj 060/4-838-838. Odjava se naplaćuje po ceni obične SMS poruke.

Izmene uslova korišćenja:

Sajt Plus Cash&Carry zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Sajt Plus Cash&Carry neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.