fbpx

Plus Cash&Carry Kula

Plus Cash&Carry Kula se nalazi u okviru MB Shopping Centra u Kuli i svakodnevno se trudi da svojim vernim potrošačima izađe u susret sa odličnim kvalitetnim proizvodima i izuzetnim cenama.

U Plus Cash&Carry-u možete kupiti sve proizvode poznatih brendova po izuzetno niskim cenama i na taj način ostvariti veliku uštedu u kupovini.

U okviru prodavnice, nalazi se mesara u kojoj možete kupiti sveže meso po veoma povoljnim cenama, dok ribarnica poseduje bogatu ponudu morske i rečne ribe. Svakoga dana u pekari Plus Cash&Carry-a se mogu pronaći sveža peciva i hleb, a naša poslastičarnica se može pohvaliti odličnom ponudom ukusnih kolača i torti. U ponudi imamo i razne vrste gotovih jela, svežeg voća i povrća, a najbitnije od svega je što su cene pristupačne za svačiji džep.

Plus Cash&Carry nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce.

U okviru MB Shopping Centra pored Plus Cash&Carry prodavnice se nalazi i cafe picerija u kojoj se možete odmoriti nakon kupovine i probati neka od njihovih ukusnih jela sa jelovnika.

Vrata MB Shopping Centra su otvorena svakog radnog dana i vikendom od 7:00 do 22:00 časova. Posetite MB Shopping Centar, uštedite kupujući u Plus Cash&Carry-u i uživajte u kupovini sa 5 zvezdica!